Στοχεύοντας στο μέλλον!
Η Εκδοτική Εταιρεία PRESS LINE - Ν. Μαυρομμάτης & Σία ΕΠΕ, ιδρύθηκε το 1979, οπότε και εισήλθε δυναμικά στο χώρο των ειδικών εντύπων και της δημιουργίας - επιμέλειας και εκτύπωσης πάσης φύσεως εντύπων.

Χάρη στη διαρκή εκπαίδευση του προσωπικού της και στη συνεχή ενημέρωσή της για τις παγκόσμιες εξελίξεις στην εκδοτική αγορά, η PRESS LINE στοχεύει στο μέλλον με γνώσεις και αισιοδοξία, πανέτοιμη να καλύψει πλήρως κάθε εκδοτική ανάγκη των πελατών της, προσφέροντάς τους πάντα ξεχωριστή ποιότητα υπηρεσιών και ανθρώπινη, φιλική εξυπηρέτηση, αποτελώντας πρώτη προτεραιότητα!
Τα "κλειδιά" της επιτυχίας!
Ανθρώπινο Δυναμικό: Αποτελεί αναμφισβήτητα τη μεγαλύτερη ΄΄επένδυση΄΄ της εταιρείας μας. Με εξειδικευμένες γνώσεις και πολύχρονη εμπειρία, οι άνθρωποί μας αποτελούν τον Νο1 παράγοντα της καταξίωσής μας στην εκδοτική αγορά.

Δημιουργικότητα: Έχοντας απόλυτη εμπιστοσύνη στη δημιουργική φαντασία των ανθρώπων μας, κάθε εργασία της εταιρείας μας ξεχωρίζει από την πρώτη στιγμή! Οι δημιουργικές μας προτάσεις στοχεύουν πάντα στην επίτευξη των υψηλών στόχων των πελατών μας, που μας επιβραβεύουν με τη συνεργασία τους μαζί μας!

Ποιότητα Υψηλών Προδιαγραφών: Η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας σε άμεση σχέση με τη συνέπεια ως προς τους χρόνους παράδοσης, την προθυμία στην εξυπηρέτηση και το σεβασμό στον πελάτη, αποτελούν ακόμα ένα σημείο απόλυτης υπεροχής της εταιρείας μας PRESS LINE.
Τα "πιστεύω" μας
  • Γνώσεις
  • Δημιουργικότητα
  • Ομαδικότητα
  • Αλληλοσεβασμός
  • Πρωτοβουλία
  • Εντιμότητα
  • Εξυπηρέτηση
  • Ενθάρρυνση
  • Επιβράβευση
Οι εκδόσεις μας
Στα 33 χρόνια της επιτυχημένης δραστηριότητάς μας στο χώρο, οι εκδόσεις μας αποτελούν πάντα σημείο αναφοράς! Τα ειδικά μας περιοδικά - Δορυφορικά Νέα, Security Manager, IT Security - γράφουν ιστορία!

Ο κατάλογος των εργασιών της εταιρείας μας είναι γεμάτος με Λευκώματα, Λεξικά, Σειρές Λογοτεχνικών Βιβλίων, Παιδική Λογοτεχνία, Εικονογραφημένες Εκδόσεις, Βιβλία Μαγειρικής, Τουριστικούς Οδηγούς και πλήθος άλλων, που μας έχουν καταξιώσει στο χώρο των Εκδόσεων.
Κατά τη διάρκεια της πολύχρονης και επιτυχημένης παρουσίας μας στο χώρο της παραγωγής και επιμέλειας εντύπων, δημιουργήσαμε άριστες σχέσεις συνεργασίας με μεγάλο αριθμό εταιρειών, υπουργείων, ΟΤΑ, φορέων κ.λπ.