Πρωτοπορία στο Χώρο
Η εκδοτική εταρεία PRESS LINE, με πολύχρονη εμπειρία στο χώρο της έντυπης και ηλεκτρονικής επικοινωνίας και το περιοδικό ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΑ ΝΕΑ, το κορυφαίο περιοδικό στην Ελλάδα για την Δορυφορική, Επίγεια Ψηφιακή & IPTV, πρωτοπορούν, προσφέροντας έναν Οδηγό Αγοράς - πρότυπο στο χώρο του.
Εύκολη Αναζήτηση
Βρείτε τις εταιρείες που σας ενδιαφέρουν, εύκολα και γρήγορα, σε όποιο σημείο της Ελλάδας κι άν βρίσκονται, με πολλαπλά κριτήρια αναζήτησης (πόλη, επωνυμία, δραστηριότητα κ.τ.λπ.)
Τεχνολογική Υπεροχή
Με απλές κινήσεις γνωρίστε τις εταιρείες μέσα από Gallery φωτογραφιών και video, βρείτε την ακριβή τοποθεσία τους στο χάρτη και ενημερωθείτε για τις δραστηριότητες, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους. Χάρη στην κωδικοποίηση των στοιχείων των εταιρειών σε μορφή Qr code, είναι πλέον εύκολη η ανάγνωση και αποθήκευσή τους σε smart phone συσκευές.
Διαρκής Ενημέρωση
Ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις εξελίξεις στην αγορά της Δορυφορικής, Επίγειας Ψηφιακής & IPTV, μέσα απο νέα που ανεβαίνουν καθημερινά στο site του Οδηγού και εγγραφή στο ενημερωτικό newsletter.
Μέλη
Προνόμια προβολής
Γρήγορη εμφάνιση των στοιχείων σας μέσα απο πολλαπλά κριτήρια αναζήτησης.
Εμφάνιση μέσω χάρτη της ακριβoύς τοποθεσίας σας.
Αναλυτικό προφίλ με τις δραστηριότητες και τα προϊόντα της εταιρείας σας.
Gallery φωτογραφιών της εταιρείας με φωτογραφικό υλικό και video.
Κωδικοποίηση σε μορφή QR code των στοιχείων της καρτέλας σας.
Καταχώριση των στοιχείων σας ΚΑΙ στον Οδηγό Αγοράς του περιοδικού Δορυφορικά Νέα.
Ηλεκτρονική παρουσίαση του έντυπου διαφημιστικού υλικού σας (μέσω flipping Book).